Factpages Norwegian petroleum directorate
NPD          Norsk
Export: 
  • General information (in Norwegian only)

    General information (in Norwegian only)
    Tillatelse
    685
    Gyldig fra dato
    08.02.2013
    Gyldig til dato
    07.08.2022
    NPDID for utvinningstillatelser
    22820468
  • Operatorship – current (in Norwegian only)

    Operatorship – current (in Norwegian only)
  • Owner – current (in Norwegian only)

    Owner – current (in Norwegian only)
    Selskap
    Andel [%]
  • Mortgages from the Petroleum register – current (in Norwegian only)

    Mortgages from the Petroleum register – current (in Norwegian only)
    Ingen heftelser registert.
  • Notifications from the Petroleum register – full history (in Norwegian only)

    Notifications from the Petroleum register – full history (in Norwegian only)
    Dokument nummer
    Registreringsdato
    Utdrag av dokument
    Type
    6916
    21.02.2013
    Tillatelsen er innført i Petroleumsregisteret
    Ny tillatelse
    10634
    07.03.2016
    Olje- og energidepartementet bekrefter i brev datert 7.3.2016 at initiell periode forlenges til 8.8.2021, jf. petroleumsloven § 3-9 første ledd.
    Andre meldinger
    11606
    04.04.2017
    Lundin Norway AS har overdratt sin 20 % andel i tillatelsen til Wellesley Petroleum AS. Iht skjøte er gjennomføringsdato 31.03.2017 og virkningsdato 01.01.2017.
    Endring i tillatelse (beholdes av historiske grunner)
    11774
    05.07.2017
    Olje- og energidepartementet bekrefter i brev datert 5.7.2017 at initiell periode forlenges til 8.5.2022, jf. petroleumsloven § 3-9 første ledd.
    Andre meldinger
    12199
    22.12.2017
    Bayerngas Norge AS har overdratt sin 20 % deltakerandel i tillatelsen til Spirit Energy Norge AS. Iht. skjøte er gjennomføringsdato 11.12.2017 og virkningsdato 1.1.2017.
    Endring i tillatelse (beholdes av historiske grunner)
    13319
    03.12.2018
    OED har i brev av 7.11.2018 godkjent at Spirit Energy Norge AS (20%) og Total E&P Norge AS (40%) overfører sine 60% andeler til Wellesley Petroleum AS.
    Endring i tillatelse (beholdes av historiske grunner)
    13320
    03.12.2018
    Operatørskapet er overført fra Total E&P Norge AS til Aker BP ASA, i henhold til vedtaksbrev fra OED datert 7.11.2018, jf. petroleumsloven § 3-7 andre ledd.
    Andre meldinger
    13321
    03.12.2018
    Wellesley Petroleum AS har overdratt en 40% andel i tillatelsen til Aker BP ASA. Iht. skjøte er gjennomføringsdato 30.11.2018 og virkningsdato 1.7.2018.
    Endring i tillatelse (beholdes av historiske grunner)
    14263
    27.06.2019
    Olje- og energidepartementet bekrefter i brev datert 26.6.2019 at initiell periode forlenges til 8.2.2023, jf. petroleumsloven § 3-9 første ledd
    Andre meldinger
    17194
    01.09.2022
    Olje- og energidepartementet bekrefter i brev datert 1.9.2022 at utvinningstillatelse 685 bortfaller etter tillatelsen punkt 4 c) med virkning fra og med 8.8.2022, jf. departementets vedtak om fristforlengelse av 12.11.2020
    Bortfall av tillatelse